Magazín
o obchodu a exportu
7000 ks výtisků k manažerům firem
  • TRADE NEWS
  • O vydavateli
  • Reference
  • Ceník
  • Archiv
  • Kontakt
  • Fotka Ing. Etienne Samoura, MBA
    Zpětná vazba mezi autory a čtenáři probíhá prakticky v reálném čase.

    Ing. Etienne Samoura, MBA

    „Úspěch mé práce a benefit českých malých a středních firem, pro které již léta pracuji, spočívá zejména v získávání a využívání aktuálních, kvalitních a ověřených informací. Proto je nečerpám jen z internetu, ale i z tištěných zahraničních a českých periodik. Magazín TRADE NEWS čtu pravidelně a vždy v něm nacházím mnoho inspirace. Zajímají mě jak analytické články a inspirativní rozhovory se zkušenými byznysmeny předních firem, konzultanty a kouči, tak příběhy podnikatelů, kteří se snaží poctivě uspokojovat potřeby zákazníků. Za velkou přednost tohoto periodika považuji jeho zaměření na konkrétní cílovou skupinu čtenářů a snahu poskytovat hodnotné informace segmentu MSP.

    České firmy často handicapuje nedostatek rychlých a kvalitních informací o podnikatelských příležitostech a podmínkách na zahraničních trzích. Redaktoři a spolupracovníci TRADE NEWS však osobně znají české podnikatelské prostředí, potřeby firem a aktuální ekonomickou a politickou situaci exportních teritorií. Proto je přínos jejich informací vysoký a zpětná vazba mezi autory a čtenáři probíhá prakticky v reálném čase. Přesvědčil mě o tom zájem řady českých subjektů, které se mi po publikování rozhovoru na téma podnikatelské příležitosti v subsaharské Africe ozvaly s nabídkou ke spolupráci.“

    Ing. Etienne Samoura, MBA se zabývá poradenstvím v oblasti řízení projektů, malých a středních podniků a v otázkách zdrojů obnovitelné energie. Pracuje jako hodnotitel národních projektů pro United Nations Industrial Development Organization, je viceprezidentem pro finance Organizace pro rozvoj Afriky.

    zpět na další reference